Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тук в Германия има граждански контрол върху властта. Нещо,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тук в Германия има граждански контрол върху властта. Нещо,
Коментари Харесай

Българин от Манхайм: Бих се върнал, ако положението се стабилизира

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Тук в Германия има цивилен надзор върху властта. Нещо, което в България безусловно липсва. Дистанцията сред политици и население не е толкоз огромна колкото в България. Особено имайки предвид, че тук не се влиза в политическата класа за персонално обогатяване ", описа за предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв българинът Явор Паунов от Манхайм, Германия във връзка с обединения български митинг, очакван за 18.10.20.

" Обикновено хората, които влизат в политиката към този момент са сполучливи в личната си сфера и нямат потребност да усилват тази отдалеченост сред себе си и електората.

Тук може да се приказва за лобизъм, само че никога не може да се приказва за широкомащабна корупция, каквата има в България. Бих се върнал. Реших да дойда тук в Германия, тъй като, в случай че бях решил да се занимавам с теоретичен труд в България, заплащането щеше да е несъстоятелно.

Не е допустимо да се поддържа един естествен стандарт на битие. Бих се върнал при едно стабилизиране на ситуацията. Бих пренесъл в България моя опит и познания.
Ние не си ги избираме такива идиоти. Нашите избори са най-вече нагласени. Не съм сигурен до каква степен ги избираме, по-скоро те ни избират ", показа по скайп  събеседникът на водещия Тошко Йорданов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР